2022-06-01 07:41:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Végig kellene gondolnod, mit is akarsz kezdeni az életeddel

Napi horoszkóp június 1-jére a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Szaturnusz megkezdi hátráló mozgását. Emiatt ma egy olyan problémával szembesülhetsz, amiben bizony fel kell vállalnod a felelősségét. Ne aggódj, neked ez nem jelent gondot, mert egyenes és őszinte természet vagy!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz a Bika jegyében jár már, és ma is sok izgalmas, örömteli pillanatot hoz. Ha van párod, ma dűlőre juthattok egy olyan kérdéssel, amiben eddig nem sikerült kompromisszumot kötni. Most viszont megtalálod, mi az, amiből tudsz engedni kicsit.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Úgy érezheted, hogy most kell meglépned valamit, mert egy-két nap múlva már késő lenne. Teljesen igazad van! Oszd meg az ötleteidet, s a kételyeidet a főnököddel! Neki is jól jön a tanács.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Olyan döntést kell ma meghoznod, ami hosszú távon jelentős kihatással lehet a sorsodra. A döntés érintheti a munkahelyedet, vagy a magánéletedet. Esetleg épp most döntesz úgy, hogy az önállósodás útjára lépsz. Vagy fordítva, elköteleződsz valahol, vagy valaki mellett.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Családi problémáidat őszinte beszélgetéssel oldhatod meg a legkönnyebben. Fontos azonban, hogy a beszélgetőpartnered az legyen, akivel a gondod van. Ha másnak mondod, az csak panaszkodás, azzal nem oldasz meg semmit.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Szaturnusz ma megkezdi hátráló mozgását. Ez türelemre tanít, mert most kissé belassulhatnak az ügyeid. Ne bosszankodj miatta, inkább nézd meg, hogy mi az a tervekben, amin esetleg még javítani, csiszolni kell.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Te szinte bravúros voltál az utóbbi időben abban, hogy hogyan kerüld ki a konfliktushelyzeteket. Ám sajnos ebben is fel lehet őrlődni, nemcsak a nyílt küzdelmekben. Néha vállald fel a konfrontálódást, ha jót akarsz magadnak!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Végig kellene gondolnod, mit is akarsz kezdeni az életeddel. A sors most hosszabb-rövidebb szünidővel kényeztethet. Lehet, hogy kényszerből, de mindenképp szánd arra az időt, hogy egyfajta számvetést készítesz. És döntsd el, merre tovább!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szokásod, hogy gyorsan dönts, ám ez a mai napon nem biztos, hogy feltétlenül jó döntésre vezet. Lehet, hogy új állásajánlatot kapsz. Bármily csábító is legyen, kérj egy kis gondolkodási időt! Aludj rá egyet, és csak holnap válassz!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Folyton dolgozol, de a családod, a környezeted nem örül ennek. Ez persze frusztrálóan hat rád is, hisz éppen miattuk hajszolod magad. Ülj le a társaddal, és beszéljétek meg, hogyan oszthatnátok meg jobban legalább az otthoni munkát.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Tevékeny napod lehet ma. Igaz, a végén nagyon el fogsz fáradni, de örömmel tölthet el a jól végzett munka. Ráadásul ezzel egy nagy kő is leszakad a szívedről, tehertől szabadulsz meg. Az estét már a jól megszolgált pihenéssel töltheted.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Váratlan meglepetésre számíthatnak ma a Halak jegy szülöttei. Valaki, akiről már rég lemondtál, de még mindig sokat álmodoztál az illetőről, ma jelet adhat önmagáról. Reagálj azonnal, ha meg akarod tartani a kapcsolatot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: